06-27012455 - Overnachten op de grens van Veluwe en Achterhoek - info@hartesteijn.nl

Wat de gasten vinden

Ook fietsen overnachten in Hartesteijn

Voortreffelijk

Hier wil je na een overnachting nog zeker een keer terug, prachtige B&B en super verzorging door eigenaresse. Prachtige kamers met veel zorg en smaak ingericht en ‘s morgens gesmikkeld van haar zelfgemaakte jams en streekproducten.

An

November 2017

Heerlijk

Positieve ervaringen
Absoluut één van de beste B&B’s, die wij ooit hebben bezocht: authentiek pand maar compleet vernieuwd, heerlijk bed en hagelnieuwe badkamer, goed ontbijt met streekproducten, zeer gastvrije eigenaresse, maar bovenal een fantastische locatie. Om de hoek ligt het oudste café van Nederland (De Waag), verderop het kleinste stadje van Nederland (Brinkhorst) en nog iets verder leuke steden als Wageningen en Zutphen. Kortom, voor jong en oud een top B&B en met name voor fietsers echt de moeite waard!

Verbeterpunt(en)
Geen televisie op de kamer

Hofsté

April 2017

Oldtimer rally rondom Doesburg

Voortreffelijk

Een nachtje gelogeerd in de Ondersteboven kamer. Deze kamer gekozen ivm een bad, badkamer is op de gang maar wel privé en er hangen badjassen dus geen probleem. Wat een heerlijk rustige kamer en pand ondanks in het centrum van Doesburg. Saskia is een zeer vriendelijke gastvrouw zonder te opdringerig te zijn. Heerlijk ontbijt in de lichte serre. We gaan deze B&B zeker aanraden bij vrienden/familie.

Sandra

Augustus 2017

Taart voor een jarige gast

Fantastisch

Positieve ervaringen

De gastvrouw van Hartesteijn, Saskia Wurfbain, neemt de tijd om haar gasten te ontvangen en naar de zin te maken. Hartesteijn is een prachtige splinternieuwe accommodatie met drie kamers waarvan wij “Ondersteboven” voor een nacht mochten betrekken. We hebben er heerlijk geslapen. Luxe badkamer. Prima ontbijt met lekkere dingetjes erbij. Vanuit de B&B zit je in een minuut in het historische centrum van Doesburg en dichtbij de grote fietsroutes langs de IJssel.

Verbeterpunt(en)
Saskia Wurfbain heeft haar B&B pas een half jaar, maar ze heeft echt aan alles gedacht, dus wij zien geen verbeterpunten. Hartesteijn heeft hart voor de gasten!

Anneke

Augustus 2017

Feest Hartesteijn is 1 jaar open

Voortreffelijk

Wir haben hier einen Stopover gemacht und waren total entzückt von diesem kleinen B&B. Die Zimmer sind ganz neu gemacht, mit viel Liebe dekoriert und die B&B-Wirtin betreibt es mit viel Herz. Das Frühstück im sog. Wintergarten ist ein Schmaus. Es ließ keine Wünsche offen. Wir können es zu 100% empfehlen! Eigentlich hat es mehr als 10 Punkte verdient!

Annette

Juni 2017

Goed

Positieve ervaringen
Comfortabele B&B, prima kamer gelegen aan de achterzijde. Heel rustig. Gastvrouw heel voorkomend en meedenkend (waar eten in de avond, waar fietsen huren). B&B is centraal gelegen, alles is prima te belopen. Ook parkeren is geen probleem.

Verbeterpunt(en)
Misschien iets van een tafeltje om wat spullen kwijt te kunnen.

Ed

Oktober 2017

Hanzedag 2017