06-27012455 - Overnachten op de grens van Veluwe en Achterhoek - info@hartesteijn.nl

Zo fris als een hoentje wakker!

Kamer Vogelnest

In deze kamer (18 m2) is het bed omgetoverd tot een vogelhuisje. Nestel je onder het zachte dekbed en word zo fris als een hoentje weer wakker! Hier waan je je in hartje stad tóch midden in de natuur.

Kun je na een nacht in het ‘Vogelnest’ nog geen genoeg krijgen van de natuur? Trek er dan op uit naar de Posbank, in Nationaal Park de Veluwezoom.

Samen eropuit arrangement

Als je een druk leven hebt en je bent toe aan wat ontspanning samen met je partner, dan is dit driedaags arrangement dé oplossing. In Hartesteijn kan je de batterij weer opladen. Kom fietsen of wandelen door de Achterhoek en Veluwe en ‘s avonds uit eten en de knusse binnenstad. Van een paar dagen samen in de gezonde buitenlucht word je gegarandeerd gelukkiger en gezonder.

Het arrangement bestaat uit twee overnachtingen met ontbijt, diners én een picknick lunch. Ook liggen er routekaarten voor jullie klaar. Wij reserveren voor jullie een tafel in de leukste restaurants van Doesburg; In het Arsenaal 1309 ga je genieten van een driegangen Dutch Cuisine Menu en in De Waag van een driegangen Hanzemenu.  Arrangement € 190,00 p.p. (obv kamer Vogelnest)

Tarief

2 personen: € 95,- per nacht
1 persoon:   € 85,- per nacht
Bij boeking van meerdere nachten is de kamerprijs € 7,50 lager.

Inclusief uitgebreid ontbijt in de serre met streekproducten uit Doesburg en omgeving.