06-27012455 - Overnachten op de grens van Veluwe en Achterhoek - info@hartesteijn.nl

Reserveer een kamer

Reserveer een kamer bij Hartesteijn

Goed om te weten
Genieten, rust, thuis voelen en persoonlijke service zijn belangrijke elementen in Hartesteijn. Daarom is het van mei tot september tijdens de weekends en feestdagen alleen mogelijk om minimaal 2 nachten te reserveren. Kinderen moeten 12 jaar of ouder zijn. Meebrengen van huisdieren is niet toegestaan. 

Rechtstreeks boeken
Wil je bij Hartesteijn logeren, dan vind ik het fijn als je rechtstreeks boekt. Ik kan je dan nog beter van dienst zijn. Bijvoorbeeld met tips voor restaurants, te bezoeken hotspots, eventuele arrangementen en reserveringsalternatieven.

Kamerprijzen
Kamer Meesterstuk € 99,- | Kamer Vogelnest € 89,- | Kamer Ondersteboven € 79,-. Prijzen zijn per overnachting voor 2 personen inclusief uitgebreid ontbijt met streekproducten. Bij reservering voor 1 persoon wordt er een bedrag van € 10,- in mindering gebracht.

Arrangement boeken
Wil je reserveren voor een arrangement? Vermeld dit dan bij het boeken van de kamer in het veld ‘opmerking’ of stuur een bericht. 

Cadeaubon
Een cadeaubon gekregen en je wilt graag reserveren, stuur dan even een bericht of bel mij. 

Annuleringsvoorwaarden
Kostenloos annuleren is mogelijk tot een week voor de aankomstdatum. Daarna wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht. Bij annulering op de laatste dag voor aankomst of bij no-show, is het gehele bedrag verschuldigd. Op alle reserveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Beschikbaarheidskalender
De beschikbaarheid van de kamers vind je in de kalender op deze pagina. Voor reserveringen wordt de beschikbaarheidskalender van B&B Nederland gebruikt. De bevestiging van de aanvraag verloopt via deze organisatie.