Reserveer een kamer

Reserveer een kamer bij Hartesteijn

De kamers van Bed & Breakfast Hartesteijn zijn luxe tweepersoonskamers, voorzien van alle gemakken en comfort. Vanwege de inrichting zijn de kamers niet geschikt voor kinderen onder de tien jaar. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Rechtstreeks boeken
Wil je bij Hartesteijn logeren, dan vind ik het fijn als je rechtstreeks boekt. Ik kan je dan nog beter van dienst zijn. Bijvoorbeeld met tips voor restaurants, te bezoeken hotspots, eventuele arrangementen en reserveringsalternatieven.

Kamerprijzen
Kamer Meesterstuk € 95,- | Kamer Vogelnest € 85,- | Kamer Ondersteboven € 75,-. Prijzen zijn per overnachting voor 2 personen inclusief uitgebreid ontbijt met streekproducten. Bij reservering voor 1 persoon wordt er een bedrag van € 10,- in mindering gebracht.

Annuleringsvoorwaarden
Kosteloos annuleren is mogelijk tot een week voor de aankomstdatum. Daarna wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht. Bij annulering op de laatste dag voor aankomst of bij no-show, is het gehele bedrag verschuldigd. Op alle reserveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Beschikbaarheidskalender
De beschikbaarheid van de kamers vind je in kalender rechts op deze pagina. Voor reserveringen wordt de beschikbaarheidskalender van B&B Nederland gebruikt. De bevestiging van de aanvraag verloopt via deze organisatie.