06-27012455 - Overnachten op de grens van Veluwe en Achterhoek - info@hartesteijn.nl

De wereld op zijn kop, blijf je verwonderen

Kamer Ondersteboven

Het is dan wel de kleinste Hartesteijn kamer, maar hij laat je er wel ondersteboven van zijn. Knus is in deze kamer écht fijn met een riante badkamer mét ligbad. Bekijk hier de wereld op z’n kop of eens vanuit een ander perspectief. Laat je verrassen door de gekozen oplossingen. 

Samen eropuit arrangement

Als je een druk leven hebt en je bent toe aan wat ontspanning samen met je partner, dan is dit driedaags arrangement dé oplossing. In Hartesteijn kan je de batterij weer opladen. Kom fietsen of wandelen door de Achterhoek en Veluwe en ‘s avonds uit eten en de knusse binnenstad. Van een paar dagen samen in de gezonde buitenlucht word je gegarandeerd gelukkiger en gezonder.

Het arrangement bestaat uit twee overnachtingen met ontbijt, diners én een picknick lunch. Ook liggen er routekaarten voor jullie klaar. Wij reserveren voor jullie een tafel in de leukste restaurants van Doesburg; In het Arsenaal 1309 ga je genieten van een driegangen Dutch Cuisine Menu en in De Waag van een driegangen Hanzemenu.  Arrangement € 180,00 p.p. (obv kamer Ondersteboven)

Tarief

2 personen: € 85,- per nacht
1 persoon:   € 75,- per nacht
Bij boeking van meerdere nachten is de kamerprijs € 7,50 lager.

Inclusief uitgebreid ontbijt in de serre met streekproducten uit Doesburg en omgeving.