06-27012455 - Overnachten op de grens van Veluwe en Achterhoek - info@hartesteijn.nl

Een verzorgd verblijf met een gouden randje

Kamer Meesterstuk

De grootste kamer van Hartesteijn. Authenticiteit in combinatie met een moderne twist geeft deze kamer bijzondere allure. Het speciale behang en de schouw geven een sfeervolle ambiance.

Laat je inspireren door de Hollandse meesters uit de 17e eeuw en geniet in combinatie met het moderne comfort van een verzorgd verblijf met een gouden randje.

Samen eropuit arrangement

Als je een druk leven hebt en je bent toe aan wat ontspanning samen met je partner, dan is dit driedaags arrangement dé oplossing. In Hartesteijn kan je de batterij weer opladen. Kom fietsen of wandelen door de Achterhoek en Veluwe en ‘s avonds uit eten en de knusse binnenstad. Van een paar dagen samen in de gezonde buitenlucht word je gegarandeerd gelukkiger en gezonder.

Het arrangement bestaat uit twee overnachtingen met ontbijt, diners én een picknick lunch. Ook liggen er routekaarten voor jullie klaar. Wij reserveren voor jullie een tafel in de leukste restaurants van Doesburg; In het Arsenaal 1309 ga je genieten van een driegangen Dutch Cuisine menu en in De Waag van een driegangen Hanzemenu.  Arrangement € 200,00 p.p. (obv kamer Meesterstuk)

Tarief

2 personen: € 105,- per nacht
1 persoon:   €  95,- per nacht
Bij boeking van meerdere nachten is de kamerprijs € 7,50 lager.

Inclusief uitgebreid ontbijt in de serre met streekproducten uit Doesburg en omgeving.