06-27012455 - Overnachten op de grens van Veluwe en Achterhoek - info@hartesteijn.nl

Info & FAQ

Goed om te weten

Genieten, rust, thuis voelen en persoonlijke service zijn belangrijke elementen in Hartesteijn. Daarom moeten kinderen 12 jaar of ouder zijn. Meebrengen van huisdieren is niet toegestaan.

Kamerprijzen
Kamer Meesterstuk € 105,- | Kamer Vogelnest € 95,- | Kamer Ondersteboven € 85,-. Prijzen zijn per overnachting voor 2 personen inclusief uitgebreid ontbijt met streekproducten. Bij reservering voor 1 persoon wordt er een bedrag van € 10,- in mindering gebracht. Bij reservering van meerdere nachten is de kamerprijs € 7,50 lager.

Cadeaubon
Een cadeaubon gekregen en je wilt graag reserveren, stuur dan even een bericht of bel mij.

Annuleringsvoorwaarden
Kostenloos annuleren is mogelijk tot een week voor de aankomstdatum. Daarna wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht. Bij annulering op de laatste dag voor aankomst of bij no-show, is het gehele bedrag verschuldigd. Op alle reserveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Algemene Voorwaarden B&B Hartesteijn 

Met het boeken van een kamer gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Op deze voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.   

Definities:

Eigenaar:       Saskia Wurfbain

Gast:              hoofdgast (degene die reserveert)  en medegast die gezamenlijk in de B&B verblijven. 

Algemeen:

1.    De hoofdgast dient 18 jaar of ouder te zijn, is verantwoordelijk voor zijn of haar medegast, moet een vaste woon- of verblijfplaats hebben en een geldig identiteitsbewijs bij zich hebben.

2.    Informatie over tarieven, reserveren en annuleren  staat op de site van de B&B zelf en op de verschillende boeking-sites.  Deze zijn vanzelfsprekend ook opvraagbaar bij de eigenaar.

3.    Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats. 

4.    De kamer is geschikt voor een maximale bezetting van 2 personen. Helaas is de kamer niet geschikt voor kinderen, huisdieren of mensen in een rolstoel.

5.    Verblijf in de B&B van personen die geen gast zijn, is niet toegestaan. 

6.    Bij aankomst zal de eigenaar de gast instructies geven m.b.t. een veilig en verantwoord gebruik van de kamer (o.a. gebruik badkamer, brandveiligheid en vluchtroute). Bij het niet opvolgen hiervan zijn de risico’s voor de gast zelf. 

7.    De gast is aansprakelijk voor het toebrengen van schade aan zowel roerende als onroerende zaken van de B&B. Wij verwachten dat onze gasten beschadigingen of vermissingen meteen bij de eigenaar melden. 

8.    Wij gunnen onze gasten een onbezorgd verblijf. De B&B is echter niet aansprakelijk voor door de gast geleden materiële of immateriële schade ten gevolge van verblijf in de B&B. De gast vrijwaart de B&B tegen aanspraken dienaangaande. 

9.    In geval van overmacht kan de B&B de boeking ontbinden. Overmacht is bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) schade aan de accommodatie waardoor gebruik van de B&B niet mogelijk is; extreme weersomstandigheden, ziekte van de eigenaar, storingen in nutsvoorzieningen (bijv. stroom en water) of maatregelen van overheidswege. Een gedane betaling zal in dit geval worden teruggeboekt, zonder enige verplichting tot betaling van schadevergoeding. 

 

Privacy:

De B&B zal alle aan haar verstrekte persoonsgegevens van de gasten vertrouwelijk behandelen en niet vrijelijk aan derden ter beschikking stellen.