06-27012455 - Overnachten op de grens van Veluwe en Achterhoek - info@hartesteijn.nl

Ik had een droom

2 mei 2018

Hartesteijn stroomt

Ken je dat? Je bent ambitieus, wil steeds door en bent gewoon niet te stoppen. Er is niets heerlijker  dan lekker in de flow te zijn en mooie dingen creëren.

Het grootste deel van mijn leven voelde ik me klein, onzeker en verlegen. En nu heb ik eindelijk de plek gevonden waar ik vanuit mijn volste potentie kan leven. Waarin ik mijn talenten kan inzetten om impact te maken op het leven van anderen. Om mezelf te laten zien zoals ik ben. 

Denk groot

Laat niemand mij meer klein houden en onzeker maken. Mijn dromen zijn er om gerealiseerd te worden bedacht ik. Hoe fantastisch is dat! Ik ervaar de ontspanning bij de gedachte dat ik nu helemaal op mijn plek ben en dat mijn dromen uitkomen. 

 

Dat is klasse

Graag laat ik anderen ook genieten van mijn mooie huis, Doesburg en de prachtige omgeving. Als ik naar de recensies van de gasten kijk, dan weet ik dat ik daarin ben geslaagd. Zij vinden Hartesteijn een mooi adres waar je goed kan logeren. Die waardering geeft mij energie en voldoening. Mijn hart maakt een sprongetje; Klasse!

 

Verhalen over mooie bestemmingen

In mijn stoutste dromen had ik niet verwacht dat ik gevraagd zou worden om mijzelf te presenteren in een boek en nu is het zo ver. Ik sta in het boek Klasse in de Achterhoek (gemaakt door Willem Beemers en Anne van der Meiden, uitgeverij Gelderland) met verhalen over mooie bestemmingen. Ik ben trots en blij dat Hartesteijn hier bij hoort. In het boek lees je over mijn overstap van de Randstad naar de Achterhoek. En elke dag ben ik mij ervan bewust dat het leven in Gelderland en de Achterhoek goed is. Ik heb geen seconde spijt van mijn verhuizing. De Achterhoek biedt rust, ruimte en veel bijzondere bestemmingen zoals kastelen, landgoederen en musea.