06-27012455 - Overnachten op de grens van Veluwe en Achterhoek - info@hartesteijn.nl

Maak kennis met gastvrouw Saskia Wurfbain

Gastvrouw Saskia

Ik wil mijn gasten laten genieten van mijn huis, Doesburg en de omgeving. Zij worden gastvrij onthaald en verwend. Een kop koffie bij aankomst, een zelfgemaakte jam bij het ontbijt en leuke tips voor Doesburg en omgeving.

Door mijn opleiding aan de hotelschool en jarenlange ervaring in verschillende hotels, weet ik als geen ander welke wensen gasten kunnen hebben. Hier goed naar luisteren vormt, weet ik, de basis van gastvrijheid en kan nét dat verschil uitmaken. De vele B&B’s waar ik de afgelopen jaren heb gelogeerd tijdens (wijn)wandelreizen, geven mij inspiratie bij het inrichten en runnen van Hartesteijn. Ik heb bewust gekozen voor een oud, ruim pand met comfortabele, gezellige meubels.

“Ik weet als geen ander welke wensen gasten kunnen hebben!”

Tot 2016 woonde ik in de drukke Randstad en werkte ik op kantoor. Ik zocht meer rust en ruimte. Mijn oog viel op Doesburg: een middelgrote Hanzestad, tussen de Veluwe en de Achterhoek.  Ik heb de ideale locatie voor je gevonden om tot rust te komen. In de omgeving ga ik graag wandelen in de natuur. Hobby’s zijn lekker en op een verantwoorde manier koken, wijnproeven en tuinieren.

Neem voor vragen of boekingen contact met mij op:

Saskia Wurfbain
Telefoon: 06 – 27012455
E-mail: info@hartesteijn.nl

De naam Hartesteijn

Bij Hartesteijn denken gasten meestal aan het woord ‘hart’ en dat is een goede associatie. Maar er zit nòg een gedachte achter de naam. Mijn voorouders lieten een villa bouwen met de naam Hartenstein. ‘Steijn’ is afgeleid van het Duitse woord ‘stein’ wat rots betekent. Later ontwikkelde zich daaruit de betekenis ‘stenen huis’. Het woord ‘hart’ is hieraan toegevoegd om duidelijk te maken dat je hier in een persoonlijke sfeer verblijft.

Stel je eens voor dat je na een dag op pad, terugkomt in Hartesteijn en geniet van de rust. De warme inrichting maakt het tot een heerlijke relaxplek.

Van harte welkom!